2013. febr. 21.

Thai paradicsom

Fotok termeszetesen kesobb ((:
Mi is elhagytuk az elhagyatott helyet, hogy tovabbi felfedezeseket tegyunk. Ugy gondoltam, biztosra megyunk, es megnezzuk Ao Nang-ot, ahol tavaly mar jartam, igy nagy meglepetes nem erhet. Rendeltunk egy taxit reggel 7-re, persze nem jott. Elonyere legyen mondva a szallodanak, hogy kivittek ingyen a buszhoz.
11-es erkezes helyett fel 1 lett vegul, de mar kezdek hozzaszokni. Ugy nez ki, bele kell kalkulalni a dologba. Szoval atcsusztunk a nyaraloparadicsomba, es adunk a semmittevesnek. Part, mango shake, masszazs, tenger, pad thai felvaltva. (: A tavalyi eloszezonhoz kepest az arak siman megduplazodtak, pedig sztem az ido ugyanolyan, a turistak szama viszont szinten.
Befizettunk sziget-turara, hogy ne csak egy parton egessuk magunkat egesz nap. Sajna long-tail hajo helyett valami gyorsabbat kuldtek, aminek nem volt ugyanaz a hangulata. Szoval jartunk szigetrol szigetre, szebbnel szebbre. Azert a jo resze megiscsak a snorkelling volt! Egesz sok fajta (kb. 6-8) es meretu hal volt, es rengetegen voltak. Gondolom beetetik oket, de ez nem baj (:
Amikor nyugodtan uszkaltunk, az egyik helyi bedobott elenk egy kis kajat, mire a halak szazaval rarontottak - alig lattunk -, es hol a kajat, hol minket haraptak... nem tudtam, hogy egy hal barmikor is belemharapna. De ezek szerint igen (:
Mivel most volt a kinai ujev, a parton allandoan eregettek kinai lampasokat - persze a turistak. Mar amelyik eljutott odaig, hogy nem egette el az egeszet meg a foldon. Szep, bar az en kepessegeimmel fotozhatatlan latvanyossag...
Masnapra mindenfele csatlakozast kellett nezni, hogy elinduljunk Malajziaba. Jpg nagy oromere riogattak minket egy ideig, hogy mar nincs a buszra jegy... huhu, bukta lesz a hazaut, mert innen szinte minden atszallasnak pontosan kell mennie... de aztan megis lett.
Az ut magasan legrosszabb utja lett vegul, ahol annyi embert bezsufoltak egy kisbuszba 5 orara, hogy az cudar. Mindegy, tuleltuk, irany Kuala Lumpur!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése